1 Aralık 2014 Pazartesi

Babil Basim Katalog Basim Firmasi

Babil Basım, İstanbul Avrupa Yakası Topkapı' da 2009 yılından itibaren matbaa ve basım alanında faaliyet göstermektedir. 2001 yılında sektörde ajans hizmeti ile başlayan firma daha sonra dergi basımı, katalog basımı, insört basımı ve kitap basımı konularında faaliyet göstermiş ve bu alanda uzmanlaşmıştır.

Kurmuş olduğu yeni firmalarla (Hitit Basım) karton çanta, kağıt poşet, ürün kutusu; (Sümer Basım) baklava kutusu, pizza kutusu, pastane kutusu ve diğer ürün kutuları basımını yapmaktadırlar. Müşterilerinin büyük bir çoğunluğu İstanbul' da bulunan firmalar olup; Türkiye'nin neredeyse bütün illerinde bulunan firmalara ve kurumlara matbaacılık hizmeti vermektedir. Hizmet verdiği firmalar arasında birçok matbaa, ajanslar, üniversiteler, uluslararası örgütler, belediyeler ve kamu kuruluşları bulunmaktadır .

Matbaa sektörü niteliği itibariyle teknolojik altyapısını sürekli yenilemeyi gerektirdiğinden yatırım alanını buna göre düzenlemekte ve çözüm ortaklığı sistemini özgün bir yöntemle geliştirip sektörde varlığını etkin bir şekilde hissettirmektedir. Matbaa müşterilerinin beklentisi doğrultusunda altyapısını sürekli olarak geliştirip piyasadaki değişimlere hızlı bir şekilde reaksiyon göstermektedir.

Başlıca hizmetleri arasında; katalog basımı, dergi basımı, okul dergisi basımı, okul yıllığı basımı, kitap basımı, defter gibi ürünlerin basımı, grafik tasarım, ambalaj, promosyon ürünleri bulunmaktadır. Bütün bu hizmetleri hızlı, kaliteli ve ekonomik olarak gerçekleştirmekle beraber üretim imkanlarının sınırlarını zorlamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder